Ur svårigheter växer möjligheter

Jag heter Anneli Gottfridsson och har sedan 1991 drivit Annelis Hårdesign i Mariestad.

Strax innan jul 2018 drabbades jag av bröstcancer. Angelägen om att något gott skulle komma ur denna livskris började idén till denna onlinebutik att gro. Jag skulle börja sälja produkter som inte belastar naturen! Kanske även hjälpa andra att komma till insikt om hur mycket vår konsumtion belastar vår jord.

Jag hade redan tidigare intresserat mig för miljövänliga produkter men ur svårigheterna stärktes mitt intresse för miljö, hållbarhet och hälsa. Jag ville veta mer om innehållet i de produkter jag använde. Jag ville förändra. Ta ställning!

Jag lärde mig "skillnaden" på naturligt och ekologiskt (det kan Du läsa mer om på STARTSIDAN). Jag började "läsa på" om gifter, cancerframkallande ämnen, hormonstörande ämnen och andra tvivelaktiga ingredienser. DET ÄR EN DJUNGEL, KAN JAG BERÄTTA ! Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur mycket jag inte vet och förstår. Detta kommer att vara en pågående process!

Om de produkter jag tidigare använt orsakade min cancer får jag nog aldrig veta, men kan jag göra så att intresset för bra och miljövänliga produkter ökar, så är jag mer än nöjd!

Hoppfulla hälsningar / Anneli

HÅROLOGI använder Eco-certifierade råvaror som är fria från hälsofarliga och miljöskadliga ämnen, och produktionen sker i deras egen miljövänliga fabrik i Sverige.

Produkterna garanterar bättre hårkvalitet och en mer hälsosam hårbotten.

RAPSODINE intresserar sig för människan och naturen i samklang och strävar efter är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och vår miljö.

Produkter baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

Produktionen sker i egen fabrik i Mariestad.