REBUILD SHAMPOO neutral (fd FIL ShampooN) Hårologi 230ml

279,00 kr
inkl. moms, plus leverans
Finns i lager
Leveranstid: 3-7 dag(ar)

Beskrivning

Hårologi

REBUILD SHAMPOO NEUTRAL

Tycker Du att Ditt hår är flygigt och elektriskt och att det ser ut som om Du gnuggat det med en ballong? Brottats på heltäckningsmatta? Mulats med en fleecefilt?

Lugn! HÅROLOGI REBUILD SHAMPOO NEUTRAL är lösningen! Det har nämligen antistatisk effekt. Ta sedan i en gnutta HÅROLOGI REBUILD CONDITIONER. Skölj ur. Saken är biff!

* Hårologi Rebuild Shampoo gör Ditt hår fylligare och glansigare.

* Schampot skummar rikligt och ger därför en lyxig känsla. Ett riklöddrande schampo överdoserar Du inte lika lätt och är därför drygare.

* HÅROLOGI REBUILD SHAMPOO NEUTRAL kan Du även använda som duschcreme

* Detta är schampot för Dig som hatar när håret blir statiskt. Hårologi REBUILD Shampoo har nämligen antistatisk effekt.

* Parfymfritt- passar Dig som är känslig för dofter.

* Ecocertifierade ingredienser.STORLEKAR OCH DOFTVARIANTER:

100 ml - med fräsch doft - perfekt för res- eller träningsväskan

230 ml - med fräsch doft eller oparfymerad Shampoo N

230 ml - parfymfriAnvänd alltid balsam efter tvätt, Hårologi REBUILD Conditioner exempelvis. Eller välj HÅROLOGI MULTI TREAT om Du tycker att Ditt hår behöver lite mer näring. Den är också det bättre valet om Du är torr i hårbotten, som många av oss blir på vintern.Innehåller milda tvättaktiva ämnen baserade på majs och kokos samt stärkande silkes- och veteaminosyror, provitamin B5 och RNA.


Hårologi FIL Shampoo passar Dig med fintrådigt och hydrofilt (fuktighetstörstande) hår.

Vill Du läsa mer om vilka produkter som passar just Dig? Om Du har ett hår som behöver fukt (FOB), styrka (FIL) eller bådadera (FIL/FOB). Eller vill Du veta mer om Hårologi? Klicka här.pH 4,5 - 5,5 d.v.s samma pH-värde som håret och huden.

HÅROLOGI / sigNATURE

Ytterligare produktinformation

INFO
230 ml parfymfri